Diensten

Via onze social media pakketten brengen we op een recurrente basis de nodige posts en advertenties op jouw social media kanalen. Maar onze dienstverlening gaat nog verder. We kunnen je ook op maat bijstaan met advies, advertentiecampagnes of branding.

Social Branding

Een merk is pas uniek als het een eigen, herkenbare “branding” heeft. Alles start met een eigen logo en huisstijl die je waarschijnlijk al hebt toegepast op je website en andere bedrijfsdocumenten.

Echter is het van belang dat jouw “content” op social media ook in een herkenbaar en modern jasje steekt.

Via “Social Branding” ontwerpen we voor jou op maat de huisstijl van jouw social media pagina’s.

Meer info

Community Building

Wat ben je met interessante content als je er niemand mee bereikt? Via “Community Building” zorgen we voor interactie (engagement) met jouw (toekomstige) volgers.

We beantwoorden hun vragen over jouw merk, volgen proactief interessante profielen en hebben interactie met andere social media pagina’s.

Zo laten we jouw merk online leven en zorgen we dat we in het oog springen bij jouw (toekomstige) klanten.

Meer info

Advertising

Doe je al heel wat inspanningen op social media maar bereik je niet de juiste doelgroep?

Dan is het interessant om aanvullend op jouw organische content, ook betaalde campagnes in te zetten. Wij zetten aan de hand van gerichte advertentiecampagnes jouw producten en/of diensten in de kijker. Jouw boodschap, op het juiste kanaal en dat op het juiste moment.

We volgen de campagnes nauw op, sturen bij waar nodig en rapporteren periodiek.

Consultancy

Zit je met twijfels over je social media aanpak of ben je op zoek naar manieren om nieuwe doelgroepen te bereiken? Lopen de verkoopcijfers terug en kan je er niet helemaal de vinger op leggen?

Onze social media consultants zijn experts in hun vakgebied en staan je met plezier bij waar nodig. Je kan onze specialisten ook inschakelen voor consultancy op maat, waar we geen uitdaging uit de weg gaan!

Vertel ons jouw probleem of uitdaging en dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Tarieven

Sommige diensten zijn niet inbegrepen in onze standaard dienstverlening, maar ook voor deze extra zaken werken we met transparante prijzen.

 • Standaard uurtarief
  € 90,00 per uur
 • Senior uurtarief
  € 100,00 per uur
 • Social Branding
  € 499
 • Community Building
  € 22 per kwartier
 • Aanmaak Social media profiel
  We maken uw social media pagina aan, configureren deze zoals het hoort en maken jou eigenaar.
  € 50 per social media profiel

Contacteer Ons

Elke campagne heeft specifieke vereisten waardoor we graag eerst de nodige informatie van jou krijgen. We luisteren graag naar jouw verhaal en werken vervolgens een voorstel op maat van jouw noden uit.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.