Social media expert

Wil je jouw social media channels naar een hoger niveau tillen, maar heb je zelf te weinig tijd of expertise om dat te doen? Doe beroep op de professionele services van een social media expert en laat je social media knallen!

Waarom social media essentieel is voor jouw onderneming

Social media marketing is essentieel voor iedere onderneming. Het is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid en vormt een stevige brug tussen jou en je klanten. Door op slimme wijze gebruik te maken van de juiste social media kanalen, kan je bijzonder veel bestaande en nieuwe klanten bereiken. Er bestaan meer dan 200 social channels en bijna iedereen is aanwezig op één van deze kanalen.

Mensen spenderen hun vrije uren al scrollend door de Facebook tijdlijn of de Instagram feed. Ze zijn vatbaar voor nieuwe ideeën en bereikbaar voor jouw posts en advertenties. Vergeet die radio advertentie die 20 jaar geleden de beste manier was om potentiële klanten te bereiken. Vandaag de dag is die advertentie met rasse schreden voorbij gestoken door social media advertenties, omdat het werkt!

Wat doet een social media expert voor mij?

Een social media expert zorgt ervoor dat je sneller je doel bereikt op social media. Na een intake gesprek waarin we je enkele vragen stellen over je onderneming en de doelen die je wil bereiken met social media, stellen we een strategie op voor jouw social channels.

Aan de hand van die social media strategie zorgen we voor wekelijkse of dagelijkse posts op de kanalen die het best passen bij jouw doel en doelgroep. Eventueel worden er ook grotere campagnes opgezet en maken we gebruik van advertenties om een erg specifieke groep personen aan te spreken.

Een social media expert zorgt voor de resultaten die je zoekt. Dat kan één specifiek doel zijn, maar meestal is het een verzameling van verschillende doelen:

  • Je social media kanalen laten groeien
  • Meer engagement op je sociale kanalen
  • Analyse van jouw doelgroep
  • Meer bezoekers op je bedrijfswebsite
  • Meer potentiële klanten binnenhalen
  • Klantrelatie met bestaande klanten verbeteren
  • Op punt stellen van je huisstijl en imago

Social media expert inhuren

Wil jij dat jouw social media voor jou onderneming werkt, maar weet je niet helemaal hoe je het best aanpakt? Misschien heb je te weinig tijd of personeel om aan je sociale kanalen te spenderen? Of je wil zeker zijn dat je het van bij de start slim en doordacht aanpakt.

Door gebruik te maken van de diensten van een social media expert, weet je zeker dat je social channels een boost krijgen. Experts maken gebruik van een social media strategie die is afgestemd op jouw specifieke onderneming en de doelen die jij voor ogen hebt.

Facebook expert

Facebook is nog steeds één van de populairste social media kanalen. Bijna iedereen in ons land heeft een account en is dagelijks aanwezig op het platform.

Door een Facebook expert in te huren, weet je zeker dat je een ruim publiek kan aanspreken met een boodschap die jouw onderneming in de verf zet zoals jij het voor ogen hebt.

Instagram expert

Instagram is eerder een visueel kanaal waarbij afbeeldingen en video’s centraal staan. Het is dan ook het perfecte social media kanaal om dit type posts en advertenties te delen.

Een Instagram expert doorgrondt jouw doelgroep en bepaalt de posts die je nodig hebt om de aandacht van je doelgroep te trekken op dit platform. Dat kan gebeuren met mooie foto’s van je producten, een unboxing video, een korte tutorial of helemaal iets anders!

Instagram is één van die channels waar je jouw creativiteit zeker niet hoeft in te perken.

LinkedIn expert

Het zakelijke LinkedIn platform is voor de meeste bedrijven het perfecte kanaal om expertise tentoon te spreiden. Je laat als professional zien dat je weet waar je het over hebt en dat jij de ideale partner bent voor een zakenrelatie.

Door beroep te doen op een LinkedIn expert kan je de juiste personen op het juiste tijdstip aanspreken. Zo merk je al snel dat er meer interactie ontstaat en dat meer mensen jou gaan volgen.

Hoeveel kost een social media expert?

Je kunt beroep doen op de diensten van een ervaren social media expert via één van onze pakketten. Afhankelijk van jouw specifieke doelstellingen kan je dat pakket verder uitbreiden.

Je onderneming laten groeien op social media hoeft helemaal niet duur te zijn. Het is bovendien ook mogelijk om te beginnen met een basispakket en dat later uit te breiden.

Bekijk zeker even onze pakketten en kies de formule die het best past bij jouw wensen en doelen.