Social media beheer

Als ondernemer vandaag de dag moet je actief zijn op social media. Toch blijkt dat veel ondernemers daar weinig interesse in hebben. Het is tijdrovend. Zonder voorkennis duurt het trouwens best lang voordat je resultaat ziet van je inspanningen. Je social media beheer uitbesteden is de ideale oplossing!

Een slimme aanwezigheid op social media is wél de manier om jouw klanten te bereiken tijdens hun vrije uurtjes. Jouw toekomstige klanten zijn via hun smartphone of laptop aanwezig op social media. Ze zijn er op zoek naar nieuws, weetjes, gadgets en misschien ook jouw product of service.

Social media beheer uitbesteden

Heb je zelf geen tijd, geen zin of geen personeel om je met social media bezig te houden? Dat is begrijpelijk. Niet iedereen staat te springen om zich in het onderwerp te verdiepen.

Maar dat betekent niet dat je de kans om tienduizenden potentiële klanten te bereiken, mag laten schieten.

Je social media uitbesteden is helemaal niet duur. Je kunt er zelfs alleen maar mee winnen!

Social Media Beheer door 99 Social
Bij 99 Social, opgericht door Jeroen en Sofie Buggenhoudt, is uw social media beheer in goede handen!

Waarom je sociale kanalen laten beheren?

Door de administratie en het beheer van je sociale media uit te besteden aan een expert, win je niet alleen tijd en geld. Je bespaart jezelf er ook een heleboel zorgen mee. Door een social media expert aan het werk te zetten, weet je zeker dat jouw social media kanalen op de juiste manier gekneed en bewerkt worden, zonder dat jij er een opleiding voor hoeft te volgen.

Onze experts weten perfect hoe ze in iedere social media kanaal aan de slag moeten gaan om er jouw doelgroep te vinden en aan te spreken.

Van deze voordelen geniet je wanneer je een expert los laat op jouw social media:

 • Je bespaart er heel wat tijd mee
 • Minder grijze haren
 • Geen opleidingen, cursussen of YouTube video’s over hoe het eigenlijk moet
 • De juiste aanpak, vanaf dag 1
 • Meer bezoekers, zowel online als offline
 • Zet jouw brand in de kijker

Wat doet een social media marketeer?

Een social media beheerder krijgt toegang tot de sociale media kanalen die jij zelf selecteert. Het gaat hier vaak over Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google Mijn Bedrijf of Pinterest.

Jij kiest zelf welke kanalen beheerd moeten worden. Die kanalen kunnen nog aangepast worden na het intake gesprek, wanneer je een beter beeld hebt van de social media kanalen waar jij het best contact kan maken met jouw doelgroep.

We starten met de optimalisatie van je kanalen en je bedrijfspagina. Klanten moeten je kunnen vinden en onder de indruk zijn wanneer ze op jouw pagina terecht komen.

Daarna stellen we een content kalender op met de berichten die in de loop van de volgende maand gedeeld zullen worden. De berichten zijn gepersonaliseerd en worden automatisch gepubliceerd op de tijdstippen waarop jouw publiek het vaakst aanwezig is.

 • Optimalisatie van je bedrijfspagina’s
 • Maandelijkse content kalender
 • Publicatie op vooraf geplande dagen en tijdstippen
 • Opvolging en analyse van de resultaten
 • Merkbaar resultaat op korte termijn!

Social media voor bedrijven

Wil je de social media kanalen van je bedrijf beter in de verf zetten, maar heb je geen social media expert in huis? 99Social zorgt voor een duidelijke digitale aanwezigheid via de verschillende sociale kanalen die jij zelf kiest.

Wij zetten jouw bedrijf in de kijker en zorgen dat je op social media de aandacht krijgt die je nodig hebt om te blijven groeien.

Social media beheer prijs

Je social media beheer uitbesteden, hoeft niet duur te zijn. Je kan rekenen op de expertise van een persoonlijk 99 Social expert.

Jouw social media accounts laten beheren door een expert?

Heb je wel zin om met je merk in de kijker te staan?

Maar geen zin om uren achter de computer te zitten om je social media tot leven te wekken?

99Social is gespecialiseerd in social media. Wij weten hoe ieder social media account werkt en hoe je er de nodige aandacht kan krijgen. Eén van onze experts buigt zich over jouw onderneming en de targets die jij wil behalen met jouw actieve social media accounts.

Social media paketten

Iedere onderneming vraagt om een andere beheer van zijn social media. Bij 99Social kan je terecht voor ieder type social campagne. Bekijk onze transparante pakketten en formules. Stel je eigen pakket samen met de kanalen van jouw keuze.