Social media uitbesteden

Wil je jouw onderneming zien exploderen op social media? Wil je dat iedereen over jouw nieuwe product of service praat en wil je dat jouw social media posts gedeeld worden door invloedrijke bedrijven? Dan schakel je best de hulp in van een social media expert! Je social media uitbesteden aan een social agency doet wonderen voor reach en interactie op jouw verschillende social channels.

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden, kan om verschillende redenen gebeuren. Je hebt zelf geen kaas gegeten van de verschillende social media kanalen en de vereiste aanpak. Of misschien heb je te weinig tijd, interesse en personeel om je met social media marketing bezig te houden.

Ongeacht de reden, het laten beheren van je social media kanalen is een erg goede keuze. Je mag er dan ook veel voordelen en positieve effecten van verwachten!

Dit win je alvast wanneer je jouw social media gaat uitbesteden aan een expert:

  • Heel veel tijd!
  • Expertise op gebied van social media
  • Constante opvolging van je social media kanalen
  • Toegang tot een compleet nieuwe doelgroep
  • Relevante content die op afgesproken tijdstippen gepost wordt
  • Meer website verkeer
  • Meer fysiek verkeer in je winkel of onderneming
  • Ontdek dat mensen over je praten op social media

Beheer van social media voor bedrijven

Iedere onderneming heeft baat bij een goed doordachte social media strategie.

Maar, de meeste ondernemers hebben te weinig tijd of personeel om zich bezig te houden met de social media channels. Bovendien ontbreekt er vaak ook kennis en expertise om de juiste aanpak te hanteren.

Reken daarom op een team van experten die je helpen je social media kanalen te laten exploderen.

99 Social neemt alle social media zorgen van je over.

Wij zorgen ervoor dat er op regelmatige tijdstippen relevante content gepost wordt, gericht op jouw doelgroep. Onze posts zijn interessant en deelbaar. Zo wordt jouw merknaam en content steeds vaker gedeeld door anderen. Daardoor win je aan merkbekendheid en ontdek je al snel veel nieuwe klanten op in je onderneming!

Social Media uitbesteden bij 99 Social!
Oprichter Jeroen Buggenhoudt had al 10 jaar ervaring als zaakvoerder van full-service agency Conversal voor hij 99 Social oprichtte.

Social media advertising uitbesteden

Wist je dat Facebook vermoedelijk meer weet over jouw persoonlijke voorkeuren en interesses dan jouw moeder of partner?

Facebook en de andere social channels zijn dan ook de ideale manier om een doelgroep te targetten op basis van hun interesses en bezigheden. Social media advertenties zijn een moderne en effectieve manier om een zeer specifieke doelgroep te bereiken op basis van persoonlijke gegevens en voorkeuren.

Reken daarom op een expert op gebied van social media advertising om jouw boodschap uit te sturen naar een selecte groep potentiële klanten. Gericht adverteren is dan ook beduidend goedkoper en effectiever.

Social media uitbesteden: prijzen en pakketten

Het uitbesteden van je social media campagnes en channels hoeft helemaal niet duur te zijn. Kies voor het pakket dat het best bij jouw onderneming past en ontdek de voordelen.

Kies welke sociale netwerken je wil uitbesteden en hoe vaak je actief wil zijn op het platform.

99 Social houdt zich ook bezig met community building, een super effectieve methode om een schare loyale fans achter jouw merk te verzamelen.