Over Ons

99 Social is een initiatief van Jeroen en Sofie Buggenhoudt, broer en zus, maar bovenal twee online marketing enthusiasts.

Jeroen richtte in 2011 het webdesign bureau Conversal op. Wat begon als een eenmanszaak – met een laptop thuis en een vlotte babbel – is vandaag uitgegroeid tot een full service agency met een team van 25+ digitale experts. Jeroen staat dagelijks in voor de digitale groei van tal van organisaties. Door zijn jarenlange expertise in het vak kent hij als geen ander de do’s & don’ts voor een straffe social media strategie.

Sofie kreeg de online marketing microbe te pakken na een rondreis door Australië, waarbij ze haar ervaringen creatief neerpende in een reisblog. Na haar terugkeer ging ze aan de slag als Online Marketing Consultant bij het communicatiebureau Duke & Grace.

Vandaag beheert ze als Social Media Marketeer de campagnes van onze klanten bij 99 Social, van inspiratie over strategie tot effectieve content creatie.

Broer en zus richting social media kantoor op

Ons team

Jeroen

Jeroen

Founder

Sofie

Sofie

Co-Founder
Social Media Manager

Leer ons kennen

Zin om samen te werken?

Bespreek jouw project tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met ons. We vertellen je graag hoe we voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken.