Social media bureau

Je social media negeren? Af en toe een post publiceren om een nieuw product te tonen? Social media vragen om een slim uitgewerkte strategie, geniale content op de juiste tijdstippen, doelgerichte marketing en een klein beetje oprechte liefde! 99 Social is een social media bureau dat over alle ingrediënten beschikt om jouw social media kanalen te laten stralen.

Wil je jouw onderneming onder meer ogen brengen? Wil je potentiële klanten bewust maken van jouw dienst, product of merk? Dan kan je hen makkelijk en bijna onopvallend bereiken via hun eigen smartphone! Reken op de expertise van een ervaren social bureau om jouw social channels tot leven te wekken!

Wat kan een social media bureau voor mij betekenten?

Een social media bureau zorgt er voor dat jij je verder geen zorgen hoeft te maken over je social media, terwijl wij jouw social channels nieuw leven in blazen.

We zorgen voor een complete social media strategie, met oog op het behalen van jouw doelen binnen de gewenste termijn. Wil je meer klanten in je fysieke winkel? Meer merkbekendheid? Veel meer webshop bezoekers? Meer interactie op je sociale media? Meer… ?

Tijdens het intake gesprek verkennen we jouw onderneming en jouw verwachtingen. Daarna stellen we een slimme strategie voor je op. Zo gaat je social media voor jou werken, niet omgekeerd!

social media bureau

Een doordachte strategie

Social media vragen om een goede strategie. Je hebt misschien al gemerkt dat je social media channels behoorlijk wat tijd en aandacht opeisen. Zonder die strategie zwerft jouw social content doelloos rond op het internet. Een goed samenhangende campagne die in de smaak valt bij je klanten en waarbij we vragen om interactie, is een gegarandeerd succes.

Een goede strategie bevat jouw doelen, jouw perfecte doelgroep, de target social media channels en een mooi uitgewerkte content kalender.

Veel social media bureau voor een klein budget!

Je social media uitbesteden hoeft zeker niet duur te zijn. Je stelt zelf jouw pakket samen aan de hand van jouw noden en wensen. Kies je channels en kies hoe vaak je wil posten. Wil je ook adverteren of je community actief uitbouwen? Dan kan allemaal!

Bekijk dus zeker de verschillende pakketten en combineer de social media met onze andere diensten.

99 Social: social media bureau in België

99 Social is gespecialiseerd in sociale media. Wil jij dat jouw social media voor je werken, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Laat je begeleiden door een expert!

Wij helpen je met het bepalen van haalbare doelen en zetten iedere campagne op met het juiste publiek voor ogen. Met de hulp van 99 Social merk je al snel dat er meer te halen valt uit jouw social media kanalen.

Onze jarenlange ervaring en onze samenwerking met Conversal zorgen er voor dat we de exacte “fit” zijn voor jouw organisatie!