Social media management

Social media zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Zelf brengen we iedere dag verscheidene vrije uren door op het ene of het andere social media kanaal. Tijdens de uren die we op social media kanalen spenderen, zijn we ontvankelijk voor reclameboodschappen, nieuwe producten en interessante services. Ben jij met je onderneming al aanwezig op deze kanalen? Zo niet, dan mis je een uitstekende kans om toekomstige klanten warm te maken voor jouw product. Een slimme social media management strategie zorgt er dan ook voor dat je een heel nieuw publiek kan aanspreken.

Wat is social media management?

Social media management betreft het strategische beheer van de social media kanalen van ondernemers en bedrijven.

Slim social media management resulteert in een voelbare online aanwezigheid en een grotere merkbekendheid. Een social media manager zorgt ervoor dat je meer mensen bereikt via de kanalen die beschikbaar zijn.

99 Social is uw expert op gebied van social media management op Facebook, Instagram, LinkedIn, …

Social media tools vs een expert

Er bestaan heel wat social media tools die je als bedrijf kan gebruiken om je social media management te automatiseren. Zo hoef je je verder weinig aan te trekken van wat er leeft op je social media.

Het is eerder een automatisch piloot die door de meeste ondernemers na de initiële instelperiode meteen weer vergeten wordt.

Een social media management kantoor doet heel wat meer voor je online aanwezigheid. Geen enkele tool kan ooit de menselijke factor en de ervaring van een expert evenaren. Onze social experts zorgen er dan ook voor dat jouw social media kanalen een menselijk gezicht krijgen. Dat verschil merk je al snel aan de interactie en de resultaten die je boekt.

99Social: ervaren social media management agency

Het 99Social team ademt social media. We zijn thuis in de verschillende platformen en weten perfect wie waar wanneer aanwezig is. We zorgen voor de juiste content op het juiste platform met een perfecte timing. Iedere boodschap wordt op maat gemaakt, met een passende graphic of video. Daarna plannen we de content in op tijdstippen waarop we weten dat jouw publiek aanwezig is.

Onze content strategie wordt continu geëvalueerd en we controleren de impact van iedere boodschap. Daardoor zie je al gauw verschil!

  • Optimaliseren van jouw sociale kanalen
  • Opstellen van een content kalender met oog op jouw doelgroep
  • Periodiek uitsturen van strategische boodschappen
  • Evaluatie van de posts en hun interactie
  • Opzetten van advertentiecampagnes
  • Community building

Social media management prijzen

Het uitbesteden van je social media beheer hoeft helemaal niet duur te zijn. Je bepaalt namelijk zelf welke kanalen je wil uitbesteden en welk budget je wil spenderen.

Bij 99 Social kan je rekenen op de expertise van een ervaren social media expert. Jouw persoonlijke expert verdiept zich in jouw social media channels en optimaliseert de profielen. Daarna worden er op regelmatige basis gerichte berichten uitgestuurd.

Jouw social media kanalen naar een hoger niveau tillen?

Wil jij meer mensen bereiken via digitale kanalen? Wil je meer interactie zien wanneer je een boodschap deelt op je Facebook pagina? Heb je geen idee hoe je jouw sociale media kanalen interessant moet maken? Vraag je je af hoe die populaire social media pagina’s aan al die interactie komen?

99Social is de perfecte partner om jou te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in sociale media en kijken er naar uit om jouw digitale channels naar een hoger niveau te brengen. Maak je boodschap zichtbaar voor meer toekomstige klanten en zorg daardoor voor een herkenbare online aanwezigheid.