Adverteren

Wat is social advertising?

Social advertising is het online adverteren op social media kanalen zoals o.a. Facebook en Instagram.
Door hun grote succes, verzamelen deze bedrijven gigantische hoeveelheden data. Dankzij die data kan 99 Social heel gericht en op maat adverteren voor jouw bedrijf.

Lees meer

Welke advertentiecampagnes zijn mogelijk?

Wij bieden social content advertising aan.

De content die we maandelijks produceren op maat van jouw bedrijf, kunnen we extra promoten via advertenties op de gekozen sociale media kanalen. Dit doen we met een onderling bepaald budget.

Dit budget zetten we slim in zodat we precies de juiste doelgroep bereiken. Door gerichte targeting zal de boodschap niet alleen de bestaande fans bereiken maar ook een nieuw, relevant doelpubliek.

De budgetverdeling overheen de verschillende posts en kanalen zal samen met de contentkalender tijdig naar jou doorgestuurd worden ter goedkeuring.

In onze grotere pakketten kunnen we additioneel ook nog specifieke advertentie- en leadcampagnes opzetten, indien de doelstellingen duidelijk afgelijnd worden.

Wens je, los van de content, gerichte advertentiecampagnes overheen social media en Google, dan werken we hiervoor samen met Conversal of een agency naar jouw keuze.

Lees meer

Hoe betaal ik deze advertenties?

Wanneer je kiest voor social advertising zijn er twee mogelijkheden:

99 Social betaalt de advertentiekosten. Je geeft het gewenst advertentiebudget door tijdens jouw online bestelling en dit bedrag wordt meteen verrekend in de checkout. Op die manier betaal je op voorhand de advertentiekosten. Deze optie is mogelijk tot € 500,00 advertentiebudget per maand.

Je betaalt de advertentiekosten zelf. Jouw betaalgegevens worden toegevoegd aan de advertentieaccounts en het social media kanaal brengt de kosten rechtstreeks in rekening na afloop van de advertentiecampagne.

Daarnaast rekenen we maandelijks steeds 25% van het totale advertentiebudget aan voor het beheer van deze campagnes. Dit bedrag wordt ook meteen toegevoegd aan de bestelling.

Lees meer