Welke advertentiecampagnes zijn mogelijk?

Wij bieden social content advertising aan.

De content die we maandelijks produceren op maat van jouw bedrijf, kunnen we extra promoten via advertenties op de gekozen sociale media kanalen. Dit doen we met een onderling bepaald budget.

Dit budget zetten we slim in zodat we precies de juiste doelgroep bereiken. Door gerichte targeting zal de boodschap niet alleen de bestaande fans bereiken maar ook een nieuw, relevant doelpubliek.

De budgetverdeling overheen de verschillende posts en kanalen zal samen met de contentkalender tijdig naar jou doorgestuurd worden ter goedkeuring.

In onze grotere pakketten kunnen we additioneel ook nog specifieke advertentie- en leadcampagnes opzetten, indien de doelstellingen duidelijk afgelijnd worden.

Wens je, los van de content, gerichte advertentiecampagnes overheen social media en Google, dan werken we hiervoor samen met Conversal of een agency naar jouw keuze.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Was de informatie op deze pagina niet voldoende om een antwoord te bieden op jouw vraag? Stuur ons een berichtje en we nemen graag contact op!