Werkwijze

Vanaf wanneer worden er social posts geplaatst?

Als je een campagne hebt besteld gaan we intern snel aan de slag. Maar helaas kunnen we niet instant beginnen te posten. Zoals vermeld in onze pakketten moet een campagne immers ook opgestart worden. ...
Lees meer

Wat als ik meer meetings wens dan voorzien in het pakket?

Afhankelijk van jouw pakket heb je recht op een aantal digitale meetings per periode. Indien we extra meetings moeten inlassen dan rekenen we hiervoor € 50,00 per extra meeting aan.

We informeren jou als klant telkens over deze extra kost en brengen die vervolgens in het begin van de daaropvolgende maand in rekening.

Lees meer

Wat is een social post?

Een social media post is het delen van inhoud (= content) op jouw bedrijfspagina’s. Dat kan onder de vorm van een post, afbeelding of “story” zijn.

99 Social zorgt voor geschikte content voor jouw business, waarbij we rekening houden met de gepaste tone of voice per social media kanaal. We zorgen voor aantrekkelijk beeldmateriaal en vlotte teksten om vervolgens de social posts delen in het juiste formaat, via het juiste kanaal én op het juiste moment. Met een doordachte aanpak zal de interactie en de betrokkenheid op je social media vergroten.

Hoe vaak berichten gepost worden, kan je zelf kiezen aan de hand van onze pakketten. Vergelijk en ontdek welk pakket het beste aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Lees meer

Ik heb nog geen social media-accounts. Kan ik starten?

Geen nood! Wij creëren alle profielen en pagina’s die je bedrijf nodig heeft en zorgen voor een correcte registratie, URL en vullen alle bedrijfsinfo correct in.

We rekenen éénmalig € 50,00 excl. BTW per social media pagina die we opzetten.

Lees meer

Kan ik mijn pakket up- of downgraden?

Je kan je pakket steeds wijzigen. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] en wij doen het nodige. Aanpassingen gaan steeds in vanaf de eerstvolgende verlengdatum.

Lees meer

Welke additionele diensten bieden jullie nog aan?

We beperken onze dienstverlening bewust tot alles wat te maken heeft met social media marketing, waardoor we topkwaliteit kunnen leveren voor jouw bedrijf. Naast onze content campagnes, social branding en community building, bieden we nog enkele extra diensten aan…

Lees meer

Kan ik zelf nog berichten posten op mijn accounts?

Je bent steeds vrij om zelf berichten te posten. Uiteraard kan je al jouw ideeën gewoon bespreken met ons, waarna wij dit mee opnemen in onze contentkalender.

Lees meer

Hoe kan ik betalen?

Om onze administratie tot een minimum te beperken, aanvaarden we enkel geautomatiseerde betalingen via Mollie.

Het is mogelijk om te betalen via Bancontact of Ideal. Terugkerende betalingen (bv. voor onze campagnes) verlopen via SEPA-mandaat, waar ook eerst een autorisatie via Bancontact vereist is.

Indien gewenst kunnen we ook VISA openstellen als betaalmogelijkheid, maar hier rekenen we 1,8% transactiekosten voor aan.

Alle diensten zijn op maandbasis en steeds vrij opzegbaar.

Lees meer

Hoe zet ik mijn campagne stop?

Opzeggen bij 99 Social is makkelijk en eenvoudig.

Stuur tenminste 3 werkdagen voor de automatische maandelijkse verlenging een e-mail naar [email protected] met de vermelding dat je jouw pakket wenst stop te zetten. Wij doen vervolgens het nodige: we ontkoppelen al jouw social media accounts en sturen je een e-mail waarin we de stopzetting bevestigen.

Je zal geen nieuwe aanrekeningen ontvangen indien je ons tijdig hebt verwittigd.

Lees meer